Otrava ungureasca pe bani romanesti

jobbikUn lucru e sigur,romanul e prost,da nu oricum ci prost cu spume!

Prost pentru ca de foarte multi ani inghite mizerii,injurii,tratamente si legi cretine.Prost ca accepta persoane care nu au treaba in viata lor sa le spuna ce sa faca si de ce sa faca.

Ca in fiecare an ungurii isi fac de cap pe banii romanilor care platesc taxe si impozite statului astuia care impune din ce in ce mai multe taxe.Dupa cum spuneam an de an prin diverse zone ale tarii maghiarizate se intrunesc tot felul de personaje politice sau nu, sa spuna diverse tampenii despre romani si Romania si asta pe banii primariei localitatii unde se desfasoara adunarea.

Concret, primăria comunei Joseni, judetul Harghita (Romania…) finanţează, pentru a doua oară consecutiv, Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal (Erdelyi Magyar Ifjak – EMI). Evenimentul revizionist dureaza cinci zile (de miercuri până duminică) şi isi propune mobilizarea  pentru obţinerea autonomiei maghiarilor şi autoguvernării Ardealului. “Voinţa îşi croieşte drum!” este motto-ul Taberei EMI din Harghita, acolo unde liderul Jobbik, Gabor Vorna, va ţine o prelegere.

“Voi participa în calitate de lector la Tabara EMI, pentru a şasea oară, ea reprezentând unul dintre cele mai importante evenimente la care vin în fiecare an cu plăcere. Având în vedere că nu demult premierul nostru (Orban Viktor) a ţinut în Ardeal, la Băile Tuşnad, o prelegere unde s-au pronunţat multe, la acestea trebuie să reacţionez şi abia aştept să fiu prezent la sfârşit de săptămână la voi. O să am multe de spus. Puteţi să fiţi siguri” a scris Vorna pe contul de facebook.”

Nu am inteles nici pana acum ce dracu cauta unguriii inca la noi in tara,de ce draci le trebe autonomie si de ce agita spiritele la noi in tara pe banii nostrii?

De ce nu merg unde o parcat mutu iapa la ei in tara sau unde or vrea,sa mearga in china si sa ceara autonomie sa nu ii mai vedem aici ca eu unul sunt satul pana peste cap de ei.Atata intelegere si bunatate fata de niste oameni care nu au decat interese si baga strambe cum pot si pe unde pot.Bai,carati-va ca suntem satui de voi.

DA!!!  Voi ce nu stiti sa respectati legile tarii asteia si cetatenii lor.Nu aveti ce cauta printre romani daca nu stiti sa ma comportati.Suntem satui de otrava vostra.In China cu voi!!!

Teoretic, in Romania se aplica dispozitiile OUG 31/2002, un act normativ adoptat in regim de urgenta la “sugestia” Europei democratice. Principalul efect al ordonantei a fost inlaturarea statuilor maresalului Ion Antonescu si schimbarea denumirilor strazilor care-i purtau numele. Curios, legea nu si-a demonstrat aplicabilitatea similara si in cazurile extremistilor Nyiro Jozsef sau Albert Wass. Si, ca intr-un crescendo, observam ca legea nu-si demonstreaza caracterul obligatoriu nici acum, cand primarul comunei Joseni, Gall Szabolcs, si Borboly Csaba (UDMR), presedintele Consiliului Judetean Harghita, finanteaza ilegal actiuni cu caracter extremist.

“1) Constituirea unei organizatii cu caracter fascist, rasist sau xenofob se pedepseste cu închisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctionează si aderarea la o organizație cu caracter fascist, rasist sau xenofob, precum si sprijinirea sub orice forma a unei organizații având acest caracter.
(3) Tentativa se pedepseste.” Art. 3, OUG nr. 31 din 13 martie 2002

 

Tuturor romanilor va recomand cu caldura melodia lui Bitza – Strain in tara mea

</ifr

Reclame