Ai nevoie de o duba ?

ivecoBineinteles ca nu ne permitem toti sa ne cumparam cate o duba sau cate un tir atunci cand avem nevoie sa ne mutam sau atunci cand cumparam mobila noua ori diverse chestii voluminoase ce nu pot fi transportate cu taxiul sau in mana,ori cum mai fac unii pe bicicleta.

Iar daca nu ne permitem chestiile astea atunci apelam la o firma de inchirieri autoutilitare si mai exact putem apela la A&G Intermed,ce ne transporta marfa la domiciliu sau unde avem nevoie.A&G Intermed va ofera servicii de inchirieri autoutilitare international fara sofer fara limita de kilometri la preturile cele mai mici.

duba iveco

Imagine: inchirieri-dube.ro

Spre deosebire de alte firme iar aici nu voi da un exemplu pentru a ma feri de unele exclamatii din partea acestora si in plus pentru a nu le face reclama ca nu despre ele este vorba,echipa firmei lucreaza si in weekend si va poate pune la dispozitie autoutilitare si dube precum Iveco Daily modelul 35S12,acestea fiind varianta cea mai lunga avand lungimea spatiului de incarcare de 4,5 m ce se poate conduce cu permisul categ B., iar modelul de Ford Transit pe care il inchiriaza fiind modelul T350 varianta Jumbo care este cea mai lunga din categoria lui avand lungimea spatiului de incarcare de 4,1 m.Autoutilitarele sunt modele recente si sunt foarte bine intretinute.

Autoutilitarele si dubele se afla in Bucuresti si pot fi disponibile si la Aeroportul International Otopeni precum si la orice adresa din Bucuresti cu livrare gratuita.

duba ford

Imagine: inchirieri-dube.ro

Deoarece exista persoane sau firme ce au nevoie sa inchirieze o duba sau o autoutilitara pentru a transporta marfa si in afara tarii,A&G Intermed va ajuta cu un serviciu de inchiriere internationala,oferind posibilitatea de a inchiria pe o perioada de minim 4 zile autoutilitarele sau dubele pentru a transporta aceste marfuri.

Pentru toata perioada de inchiriere se percepe o garantie care se returneaza la inapoierea masinii.
Preturile A&G Intermed pentru inchirieri de autoutilitare includ km nelimitati,aceastea plecand de la 40 de euro pe zi daca inchiriati autoutilitara pe o perioada de minim 21 de zile iar daca vreti sa inchiriati autoutilitara pe o zi sau doua preturile pornesc de la 79 de euro pe zi.Pentru alte preturi in functie de perioada in care aveti nevoie de autoutilitara accesati pagina Preturi din pagina oficiala A&G Intermed.

A&G Intermed are cele mai accesibile tarife pe termen lung pentru servciul de inchirieri autoutilitare si dube fara sofer.

Acestea fiind spuse ramane ca atunci cand este nevoie de o autoutilitara sau o duba,sa apelam cu incredere la A&G Intermed si sa probam serviciile lor.

Reclame