AntenaPlay,un site inutil

Antena Play

Foto: antenaplay.ro

Desi anuntat cu trambite pe unde au putut si pe unde au apucat acum ca este functional si deschis publicului,eu consider ca Antena Play.ro este un site inutil.

Desi nu este principalul concurent la voyo cred ca este pe locul 3 ca si concurenta.Spre deosebire de voyo,antenaplay nu ofera continut media gratuit.Cum intrii pe antena play cum te intampina mesajul cu abonamentul de 10 lei pe luna.Nu ca ar fi o avere sa dai 10 lei pe luna la antena play,dar sa dai 10 lei ca sa vezi live antena 3,care este gratuit pe site-ul antenei 3 este o prostie crasa.

Voyo ofera continut gratuit precum unele emisiuni facute pe la Buftea ori ceva seriale dar atat.ca sa vezi filmele sau show-uri ceva mai noi si acolo trebuie sa platesti.

Diferenta ar fi la pretul abonamentului care pe voyo te usureaza de 2,16 + TVA daca platesti in avans pe 6 luni iar totalul va fi de 13 euro + TVA sau daca nu poti plati abonament in fiecare luna de 3 euro + TVA,iar la antena play platesti 10 lei pe luna si atat,fara oferte sau reduceri.

 

Reclame