Afla noutati si castiga bani

vivaSMSO noua modalitate prin care sa aflii noutati din domeniile ce te intereseaza si pentru aceasta sa fi platit exista prin vivaSMS.

vivaSMS iti ofera cele mai bune promotii, oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, direct pe telefonul tau mobil … tot ce ti se potriveste si este pe gustul tau sau … al prietenilor tai. Poti oricand sa transferi mesajul prietenilor tai atunci cand vrei sa profite si ei de o oferta care i-ar putea interesa.

Te inregistrezi GRATUIT prin link-ul magic (link de refferal) primit de la un prieten si ai primul bonus de 2 EUR. Urmeaza toti pasii din formularul de inregistrare si pregateste-te sa primesti mesaje promotionale care sunt conform preferintelor tale si ti se potrivesc de minune.

Primesti maximum 5 SMS/zi cu oferte si esti platit pentru fiecare SMS. In formularul de inregistrare ai posibilitatea sa alegi cate mesaje vrei sa primesti pe zi si iti poti alege chiar si zilele din saptamana si orele intre care vrei sa primesti pe telefonul tau mobil mesajele promotionale. In plus, poti oricand intrerupe serviciul pe orice perioada de timp dorita (daca esti in concediu/deplasare in strainatate …).

Recomanzi vivaSMS prietenilor tai prin linkul magic primit la inregistrare si ai bonus 10 centi pentru fiecare inregistrare valida. O inregistrare se considera valida numai cand persoana recomandata finalizeaza inregistrarea, are profilul complet si primește bonusul de 2 EUR. Bonusul de 10 centi se plateste o singura data pentru fiecare inregistrare valida. Insa primesti in continuare, pe viata, cate un cent pentru fiecare SMS primit de prietenii din echipa ta, pe 5 niveluri.

Pentru a te inregistra foloseste acest link,deoarece inregistrarea separata direct pe site nu este disponibila.Inregistrarea se face numai pe baza de invitatie.

Anunțuri