Gala Premiilor eCommerce

GPeC 2013In mediul online romanesc avem posibilitatea de a ne face cumparaturile de la zeci sau poate chiar sute de magazine online.In aceste magazine online avem de la papetarie,electronice,electrocasnice,asigurari auto si multe multe altele.

Daca ai un magazin online prin intermediul caruia oferi diferite servicii si produse vizitatorilor tai,viitori clienti,trebuie sa il inscrii in GPeC 2013.

Ce este GPeC 2013?

Gala Premiilor eCommerce nu inseamna doar o seara de festivitate in care decernam premii si plecam fericiti acasa. GPeC inseamna 6 luni de competitie cu rezultate concrete si beneficii imediate pentru toate magazinele inscrise – indiferent daca urca sau nu pe podiumul castigatorilor.

Odata inscrisi in GPeC 2013,primesti automat si gratuit marca de incredere TRUSTED valabila un an,ceea ce inseamna pentru bugetul tau 120 de euro + TVA economisiti,participi gratuit la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27-28 Mai 2013 (in limita a 2 persoane/magazin). Adica mai faci o economie de 150 de euro.

  • ai parte de un adevarat audit al magazinului
  • beneficiezi gratuit timp de 1 luna de implementarea ClickTale
  • evaluarea magazinului tau este facuta de cei mai buni specialisti din domeniu
  • magazinul tau este analizat timp de 6 luni pentru a urmari evolutia in timp si in 2 etape de jurizare distincte, trecand prin peste 90 de criterii de jurizare, in asa fel incat evaluarea sa reflecte cat mai bine situatia reala a afacerii tale
  • primesti rapoartele de jurizare in urma celor 2 etape
  • ai posibilitatea sa discuti fata in fata cu membrii juriului GPeC asupra primului raport de jurizare ca sa stii exact de ce ai fost depunctat pe anumite criterii si, mai ales, sa primesti recomandari despre ce trebuie sa faci pentru a deveni performant – consultanta gratuita
  • iti optimizezi afacerea in timp real
  • pe langa evaluarile facute de juriul specialist GPeC 2013, cateva sute de consumatori obisnuiti vor analiza magazinele pe baza unor criterii mai putin tehnice
  • participi gratuit la Festivitatea de Decernare a Premiilor GPeC 2013 din luna noiembrie si faci networking cu elita comertului online romanesc. Iar daca esti unul din castigatori, ai toate motivele sa fii mandru de premiul primit – e recunoasterea muncii tale!

Listarea beneficiilor obtinute prin inscrierea in GPeC pot continua dar pentru a vedea toate acest beneficii acceseaza pagina oficiala a GPeC 2013

 

 

 

Postare înscrisa în campania – Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

Reclame