Calea Laptee

Calea LapteeDa ati citit bine calea laptee in loc de calea lactee,deoarece voi vorbi despre calea latelui,lapte care vine de la Danone.

Da, acel Danone ale caror produse multi le cunosc,le mananca ori le beau.Ma opresc la baut pentru ca in cele ce urmeaza Calea Laptelui trebuie descoperita cu ajutorul a 9 bloggeri inspirati.Acesti 9 bloggeri vor avea ocazia sa furnizeze informatii despre aceasta cale a laptelui dupa ce vor vedea totul live, cum s-ar zice.Ei pot vedea totul incepand de la ferma pana la fabrica unde pot vizualiza #cumsefaceiaurtulDanone.Bineinteles ca nici Danone si nici o alta companie nu fabrica laptele ci il proceseaza pentru a fi un lapte Danone sau un alt lapte.

Lapte,lapte dar sa fie Danone

Bloggerii fiind 9 urmeaza a fi impartiti in 3 grupe a cate 3..logic nu?!

Fiecare grupa va avea cate un fermier,cate un transportator si cate un controlor de calitate,in fruntea lor stand un capitan de echipa.Ce fac acestia?

Fermierul – are sansa de a merge la ferma pentru a vedea cum se recolteaza laptele si standardele acestei recoltari,iar eu nu ma astept sa fie ceva traditional 😛

Transportatorul – Va calatori cu cisternele Danone de la ferma pana la fabrica cu laptele recoltat,iar celor ce au candidat si au fost alesi sa fie transportatori le urez de pe acum DRUMURI BUNE!

Controlorul de calitate – ceea ce ma incanta pe mine cel mai mult si bineinteles functie la care candidez eu,va merge in fabrica pentru a asista la procesul de fabricare a laptelui Danone.

Toti acesti 3 bloggeri din fiecare grup,in urma experientei castigate si a informatiilor prelevate de la fata locului va putea lamuri la randul sau cititorii sai despre tot ce a vazut si a inteles el.

Toata povestea asta duce la o evaluare din partea Juriului,evaluare facuta la sediul Danone, unde capitanii de echipa vor incerca sa convinga Juriul ca echipa lor a fost cea mai buna.

Pentru mine daca a-si ateriza intr-una din cele 3 echipe,desi nu stiu ce sanse am,ar fi o experienta misto,ceva nou pentru mine si cred ca pentru o anume majoritate.Intotdeauna este si va fi interesant sa vezi live un procedeu de fabricatie a unui produs,oricare ar fi el.

Anunțuri