Reclamele Baumaxx

campanie publicitara baumaxxDe cand a intrat Baumaxx-ul la noi pe piata a avut reclame care cel putin mie mi-au placut.De la nu calca iarba pana la izolatia termica pe post de ajutor de incalzire cam toate reclamele au fost si sunt funny.

Din recenta reclama de 8 Martie Cu cat e mai mare buchetul,mai adorabil baiatul extragem intrebarile adresate celor ce au executat respeciva reclama:

Cum ati ajuns la această idee?

Am ajuns la acest gând pornind de la faptul că bărbatii trebuie să beneficieze si ei de această perioadă a anului în care doar femeile sunt răsfătate. Am cautat insight-uri si am ajuns “din nou” la ideea că pe cât esti de generos pe atât ai de câstigat. … sau pe scurt atunci când dăruiesti primesti înapoi înzecit.

De ce ati ales niste băieti urâti? Cea mai tare intrebare 🙂

Perceptia asupra unui bărbat mai putin atrăgător se poate schimba atunci când sufletul e mare si buchetul pe măsură.

Cum i-ati găsit?

Nu au fost nici usor, dar nici greu de găsit. Mai greu a fost sa-i convingem să îmbrace haina de bărbat fatal cu succes la femei.

Cum a acceptat clientul campania?

bauMax a fost foarte încântat de idee. Încă de la prima vizualizare am primit un feedback pozitiv, de la echipa de marketing până la directorul general.

Oricum ar fi si orice ar spune unii si altii eu tin sa ii felicit pentru ideile de reclama radio si tv si sper ca vom avea parte de astfel de reclame din partea cator mai multe companii,in locul reclamelor agresive si mincionoase pentru ca Doamne multe mai sunt.

Reclame