Antena Play – marea investitie IMG

Antena Play

Foto: antenaplay.ro

Intact Media Grup,detinatorul antenei 1,2,3 si gsp tv precum si altele dar eu mentionez doar atat pentru ca sunt cele mai cunoscute,vrea sa ne faca viata mai usoara si mai distractiva creand in acest an 2013 un portal video unde v-om putea viziona emisiunile realizate de IMG precum si canalele trustului Intact.Probabil ca acestea vor fi live.

Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV.Parerea mea este ca este viitorul concurent al portalului media de la Media Pro numit si Voyo.Oare antenistii de ce sa nu faca bani cu un posrtal de genu?Pentru ca nu sunt naiv sa cred ca va fi gratuit.Probabil abonamentele vor ptea fi facute ca si cele de la voyo inclusiv la RCS.

Oricum atata timp cat trebuie sa platim pentru ceva ce ei au facut si ne-au servit cu reclame la tv ,nu cred ca cineva va dori sa plateasca abonamentul portalului respectiv pentru a revedea ceva ce a vazut cu tot cu reclame.

Gratuit nu cred ca va fi pentru ca ei investesc niste bani in asta,iar daca doreau sa fie ceva gratuit puteau incarca emisiunile si plasa televiziunile trustului direct pe un alt portal multimedia creat cu ceva vreme in urma si mai exact VideoNews.

Pe langa toate astea pana si logo-ul creat de ei pare plagiat deoarece mi se pare cunoscut dar nu stiu de unde sa il iau.

Reclame