Incepe Targul de Pasti

Targul de Pasti de la SibiuDaca ai drum pe la Sibiu sau esti in Sibiu deja, incepand de maine nu trebuie sa ratezi Targul de Pasti organizat in Piata Mare in perioada 26 Aprilie – 7 Mai.

La acest targ aflat la a patra editie,ii puteti gasi pe cei 45 de producatori locali si din tara,reprezentantii diverselor categorii de cadouri si artizatat,prezenti la Sibiu cu cadouri specifice acestei perioade.

Programul cultural-artistic va cuprinde expozitii de icoane,ateliere de creatie sustinute de mesteri populari,precum si alte actiuni dedicate copiilor cum ar fi „Vanatoarea Oualor de Paste” despre care toti cunoastem ce se intampla acolo 🙂 ,ateliere de creativitate in „Casuta Iepurasului” ,actiuni educative pe tema Sarbatorilor Pascale si „Olimpiada de Paste”.

Chiar daca nu sunteti din Sibiu puteti merge linistiti la Targ pentru ca ofertele de cazare in cazul in care doriti sa fiti prezenti mai multe zile la Sibiu,foarte atractive si mai ales ca vin de la cel mai nou hotel pe numele sau,Ibis Hotel

ibis hotels

Petreceti 2 sau 3 nopti cu prietenii si familia la Ibis Sibiu!

Beneficiati de un ghid care va va incanta cu istoria si legendele locului dupa care veti putea servi o cafea la cea mai sic cafenea din oras unde veti avea un discount de 20%. In ajunul marii sarbatori , hotelul va ofera o gustare traditionala de Paste.

Pachetul include:

  • cazare 2 sau 3 nopti in camera singla sau dubla, in functie de pachetul dorit
  • turul orasului insotiti de un ghid turistic
  • o gustare traditionala de Paste
  • voucher cu 20% discount la Pardon Cafe
  • toate taxele

Rezervarile la Ibis Hotel le puteti face cand doriti pe adresa de email reservations.sibiu@ibishotels.ro iar pentru cei ce au citit aceste randuri si doresc sa faca rezervarile pentru Ibis pot adauga parola urmatoare: [to_like]blog CEBlog.tk[/to_like]

De ce sa introduci parola?

Pentru ca este cireasa de pe tort 🙂

Acestea fiind spuse ne vedem la Targul de Pasti

 

Reclame