Cum poti merge la mare cu 160 de lei

cazare ieftinaFederatia patronatelor din turism si servicii a lansat astazi un pachet promotional in cadrul programului Litoralul pentru toti,prin intermediul caruia poti merge la mare cu doar 160 de lei.

Acesti 160 de lei sunt pentru 6 nopti de somn in sudul litoralului la un hotel de o stea,180 pentru cele de doua stele,iar daca vrei ceva mai bun atunci cu 200 de lei pentru hotelurile de trei stele,dar trebuie mentionat ca nu primesti nimic de mancare 🙂

Cu mancarea probabil in sudul litoralului vei gasi ceva oferte ca sa le numesc asa chiar daca inca nu toti operatorii si-au deschis portile pe anul acesta.

Daca vrei totusi sa ai mic dejun asigurat atunci trebuie sa scoti peste 250 de lei pentru hotelurile de 2 stele iar pretul sejurului cu mic dejun inclus poate ajunge pana la 460 de lei pentru 6 nopti la 5 stele.

Probabil acum urmeaza ca multi dintre cei ce citesc aceste randuri sa compare ofertele de la noi cu cele din Bulgaria nu?

Ca rezumat va spun ca preturile pe aceeasi categorie de servicii oferite de noi cat si de bulgari sunt comparabile.

Prin toate aceste reduceri autoritatile doresc ca sudul litoralului sa fie mai atractiv si totodata mai accesibil pentru toata lumea.

La banii astia sigur trag o fuga pana la mare 🙂 iar oferta sper sa tina cel putin pana la mijlocul verii,ceea ce nu cred.

Anunțuri