Cum arata primele 4 luni in spatele camerei de filmat

Logo CNADe la inceputul anului si pana acum CNA a avut de furca cu televiziunile,companiile de cablu si radio difuzorii acestei minunate tari.De la inceputul anului si pana acum cuantumul amenzilor aplicate tuturor companiilor de cablu,televiziunilor si radio difuzorilor se ridica la 775.000 lei din care o mare parte din amenzi ii sunt aplicate postului care l-ar favoriza intr-un fel sau altul pe Base,B1 Tv.

Amenzile pentru B 1 Tv sunt in ordine descrescatoare: 16.04,09.04,26.03,07.03,24.01,10.01 a.c.

Pe locul 2 pana acum se situeaza cu succes RTV-ul si el cu cateva amenzi bunicele,locul 3 fiind ocupat de televiziunile Antena Grup,incepand cu Antena 3 bineinteles…oare de ce nu ma mira,Antena 1 in mare parte pentru emisiunea Acces Direct si o singura amenda momentan pentru Observator.

Locul 4 la amenzi il detine Kanal D pentru WOW Biz-ul sau si incadrarile continutului.

Lista participantilor continua cu Radio Zu,Prima Tv – pentru Iubiri Secrete,Realitatea Tv,Acasa Tv – pt CanCan tv,Favorit si Etno Tv,bineinteles ca lista poate continua dar asteptam sa calce pe bec ar zice cei de la CNA,caci nu poti da amenzi de cel putin 5000 de lei in timp ce iti pui lapte in cafea,intr-o pauza de 5 minute….oare cuantumul unei amenzi e in functie de pauza primita de cei de la CNA?

Daca va vine sa credeti pana si TVR 1 si-a luat amenda vezi doamne pentru nu stiu ce rahat de emisiune cu lozul castigator sau ceva de genu’.

Avand in vedere ca amenzile pleaca de la 5.000 lei si ajung la 100.000 lei putem deduce ca pauzele la CNA au de la 5 minute pt amenzi mici de 5.000 de lei ajungand la o ora pt cele mai mari amenzi? cine stie…chestia asta e relativa.

Vad ca pe aici nu se regaseste National Tv cu tonele de publicitate si promo-uri de termina psihic pana reincepe emisiunea sau filmul in curs,Antena 2 sau Euforia pentru simplul fapt ca fac parte din Antena Grup,TVR 2, TVR 3,televiziunile de sport pentru eventualii comentatori inculti si angajati pe pile,iar televiziunile cu mici probleme de comportament care ar putea fi atentionate pot fi mai multe.

RDS,UPC,FOCUS SAT se numara printre cei amendati pentru modificarea grilei de programe inaintea autorizarii CNA pentru zonele aprobate.Vreo 2-3 televiziuni de pe ulita au ramas fara licenta dar nu cred ca a fost o mare pierdere,cat despre somatii oficiale catre unii si altii inainte sa ii amendeze sunt si ele trimise,caci cele verbale nu se mai pun la socoteala.

Reclame