Tigaia supra-evaluata

TeleshoppingLa un moment dat unii dintre cetatenii tarii noastre au crezut ca se vor imbogatii cumparand produse din teleshopping cu mult supra-evaluate de la o firma sau alta.

In categoria produselor supra-evaluate se situeaza cu succes tigaia magica dry-cooker despre care unii spun ca este buna iar altii dupa o folosire sau doua renunta la folosirea acestei tigai magice.Oricum aceasta tigaie este la un pret mult prea mare fata de alte tigai gasite prin supermarket-uri sau magazine specializate in astfel de produse.

De exemplu aceasta tigaie magica in teleshopping iti este oferita la un pret de 199 de lei plus taxe de expediere ce se ridica undeva la 50 de lei,deci tigaia te costa 250 de lei pentru o singura uilizare in cazul unora,afacere nerentabila deci.

Intr-un pliant Billa aceasta tigaie era la oferta cica,la un pret de 123 de lei sau maxim 130 de lei.Aceeasi tigaie se gaseste la magazinele universale ce se aprovizioneaza cu marfa romaneasca sau straina de la Bucuresti sau alte mari depozile din tara,la un pret de maxim 170 de lei.Pentru comparatia acestei tigai am plecat sa studiez piata cum s-ar zice.

Merg la cineva care a cumparat aceata magica tigaie,cer parerea propritarei care nu a fost una tocmai in favoarea tigaii magice,aflu pretul total,studiez tigaia,o privesc,o ating,verific structura ei si grosimea dupa care plec mai departe.Intru in Billa sa verific aceeasi tigaie,unde observ cam acelasi lucru,acelasi capac magic de sticla care la spargerea lui se face bucatele mici micute,aceeasi structura si cam aceeasi poveste.Pareri nu aveam de unde sa cer pentru ca lumea inca nu cumparase in prezenta mea tigaia magica ci doar se uita la ea.Pana la urma ajung la un magazin universal cu marfa de Bucuresti,unde gasesc tigaia magica si observ aceleasi lucruri la ea.Concluzia?

 

Nimic deosebit intre tigaia din teleshopping sau cea de la Billa ori cea din magazinul universal.Deci de ce sa dau 250 de lei cand pot da de exemplu 125 de lei in Billa?

Si pana la urma oare de ce sa iau o tigaie de 250 de lei cand pot merge fain frumos la supermarket sa cumpar o tigaie de 60 de lei care la un moment dat e superior mai buna ca tigaia magica?Eu cel putin aleg tigaile de 60 de lei in locul celor din teleshopping.

Mai nou apar tigaile magice din ceramica,vase si boluri la fel ceramice care ar fi mai bune ca tigaia magica.Eu nu vreau sa intru in acest joc mizerabil al companiilor ce vand aceste produse prin intermediul teleshoppingului.

Despre celelalte produse din teleshopping ar fi cam acelasi lucru de spus deoarece in general sunt cam toate o apa si un pamant cu alternative mult mai ieftine in magazinele din tara.Cu totii vrem sa avem lucruri de calitate in casa iar asta uneori ne costa mai mult dar pana la urma nu trebuie sa ne asiguram ca banii aruncati pe diversele produse merita toti banii?

Sfat pentru clientii acestor produse:

Verificati intotdeauna produsul inainte de a-l cumpara,verificati variantele mai ieftine daca exista si nu dati banii pe prostii.

Reclame