Emisiuni de doi bani

televiziune si emisiuniIn aceasta categorie se afla plasate cu succes Acces Direct,CanCan Tv,Drept la tinta,Un Show Pacatos si WOW biz.Dintre aceste emisiuni unele vor disparea deoarece boala le-a cam atins.Ma refer la boala audientei care lipseste cu desavarsire la CanCan TV si Acces Direct.Nici WOW Biz sau Drept la tinta nu se simt prea bine in urma evaluarilor acelor experti care mentin emisia in picioare sau nu.Din noutatile media aflam ca emisiunea de la acasa tv CanCan Tv e pe terminate ea urmand sa nu ne mai retina in fata tv-ului cu diverse subiecte penale,scandaluri intre figurantele lui guta sau a altuia.
Ca modificari Acces direct si Drept la tinta ar pregati prezentatori noi in speranta ca noi telespectatorii acestor emisiuni ne vom uita la emisiuni cu un interes mai mare zilnic.
Indiferent de cine prezinta emisiunile astea de cancan,pentru cei ce le urmaresc zilnic conteaza subiectele prezentate in fiecare emisiune.
Cel mai bine pot spune ca o duce Capatos la antena1 care se lauda aproape la doua zile cu audientele spectaculoase avute in fiecare seara.Aceasta audienta a lui capatos este alcatuita in marea majoritate a lui din minori,tineri cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani,dupa care urmand cei cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani iar ultimii si cei mai ocupati sunt cei peste 35 de ani.Tot aceasta audienta are un nivel de scolarizare la fel ca si invitatii din emisiunile de gen cancan.
Eu sper ca din toamna multiplele emisiuni prezentate de dan negru sa se mai rareasca pentru ca inafara de Dan Negru mai sunt si altii care pot face ce face el.Oricine se poate agita mai mult la o emisiune concurs.Pun pariu ca Dan Negru cu cele 5 sau 7 emisiuni prezentate sare cu mult peste dublul salariului Andreei Esca ce are stirile pro tv de ani buni.
Felix ar trebui sa mai preia oameni de la scoala lui de televiziune pe care tot o lauda si ii face reclama la tv pe toate antenele lui.

Reclame