Broadband cu viteza de 1GB

Google FiberDa,este adevarat,1 GB pe secunda dar nu la noi,ci la Google acasa unde incepe sa isi faca de cap,iar abonatii serviciului ultra rapid de internet vor plati pentru aceasta viteza undeva la 70 de euro pe luna.

Pentru inceput cica Google ar oferi serviciul de baza la internet gratuit clientilor sai dar daca doresc sa aiba viteza de 200 de ori mai mare,respectiv 1gb pe secunda vor trebui sa ridice abonamentul la cel de 70 de euro.

Activarea serviciului gratuit de internet pentru viteza de 5 mega pe secunda ii va costa pe clientii Google Fiber 30 de euro,iar pentru alti 50 de euro vor primi si un pachet de televiziune ce includ cele mai bune canale de filme precum HBO si Cinemax.

Odata conectati la reteaua de 1 gb pe secunda,oficialii Google Fiber spun ca orasul Provo va fi primul oras din lume unde internetul va zbura precum curge apa si curentul.

Toata povestea asta ma duce la gandul ca sistemul de operare de la Google mai are de asteptat perfectionarea si lansarea sa in lume,deci ramanem momentan pe Windows.

Reclame